Podzimní novinky... a co bude dál?

Podzim je v plném proudu, a já mám pro vás skvělou zprávu! Na našem e-shopu jsou už teď k dispozici nejen podzimní vůně, ale dokonce i první zimní a vánoční kousky. A to není všechno – další budou přibývat v průběhu následujících dnů a týdnů. Připravte své domovy na nadcházející sváteční sezónu s vonnými vosky a svíčkami, které vás zahřejí a naplní vaši atmosféru pohodou. Vše naleznete přehledně v kategorii Podzim / zima / Vánoce.

Kakaové sušenky ve tvaru dýně i srdce – poslední kusy této vůně!

IMG_1766_FotorJedním z nejoblíbenějších produktů této sezóny je vůně Kakaové sušenky, která vás obklopí sladkým, hřejivým aroma čerstvě upečených dobrot. Co je na tom ještě lepší? Tento vosk je dostupný ve speciálním tvaru dýně – dokonalá volba pro podzimní výzdobu. Dýně nesmí chybět! Navíc jsou to poslední kusy, které máme skladem, takže pokud si tuto božskou vůni nechcete nechat ujít, pospěšte si! Vůni Kakaové sušenky máme také nově ve tvaru srdce, pokud preferujete něco jemnějšího a romantického.

IMG_1776_Fotor

 

LESNÍ KRÁLOVNA 

Hledáte svěžest borovicového lesa přímo ve vašem domově? Právě jsme nahráli zásoby vůně Lesní královna, která přináší čistou přírodní svěžest borovice a lesních stromů. Tento vonný vosk je ideální pro ty, kteří milují procházky v lese nebo jen chtějí ve svém interiéru navodit čistou a svěží atmosféru. Perfektní pro podzimní dny i zimní večery.

Vánoční vůně jsou tu!

IMG_1780_Fotor

I když do Vánoc ještě nějaký čas zbývá,  už nyní jsem naskladnila několik oblíbených vánočních vůní, které vám pomohou naladit tu pravou sváteční atmosféru. K dispozici jsou vůně jako Vánoční nálada, Adventní čas, Pan Perníček a Vaječný likér.

U vůní Pan Perníček a Vaječný likér jsem experimentovala a vytvořila vonné vosky s vánočními motivy, které vypadají jako malé dekorace "na podstavci". Skvělé i jako dárek! Vyzkouším to určitě s ostatními vůněmi :) 

Vánoční vůně budou samozřejmě ještě přibývat... 

Vánoční sady a dárkové balíčky: letos opravdu vymazlené

IMG_1807_Fotor

Těšte se na další novinky, protože v nadcházejících týdnech budeme postupně přidávat další zásoby, včetně úžasných vánočních sad a balíčků. Letos jsem si na nich dala opravdu záležet, takže pokud hledáte perfektní dárek pro své nejbližší, určitě nezapomeňte sledovat naše novinky.

Nové vůně

Na cestě mám ještě další novinky – vůně od nového dodavatele, na které se neskutečně těším. Připravte se na překvapení – tyto nové vůně budou součástí nové kolekce svíček, ale to už nebudu více prozrazovat. Sledujte nás, ať vám neunikne žádná novinka!

Na Vánoce chystám ještě jednu skvělou novinku – větší svíčky! Nemůžu se dočkat, až je představím, a věřím, že si je zamilujete stejně jako já. Takže sledujte náš e-shop a nezmeškejte žádné z našich vánočních překvapení.

IMG_1801_FotorBuďte připraveni na další novinky!

Na závěr bych vás chtěla pozvat, abyste se mnou zůstali ve spojení – ať už přes sociální sítě, nebo přímo na e-shopu. Na instagramu / FB budu informovat o všech nově naskladněných novinkách. Čeká vás spousta dalších podzimních a vánočních překvapení, která vám zpříjemní nadcházející chladné dny.

Děkuji, že jste s námi!